Get in Shape bij Basic- Fit

Get in Shape bij Basic- Fit

20 januari 2020

Merk je, dat je een beetje bent aangekomen in gewicht en wil je er echt wat aan doen? Of wil je heel graag van start gaan met sporten bij een sportschool, maar weet je niet naar welke sportschool in Belgie je kunt? Dan moet je zeker bij Basic- Fit wezen. Basic- Fit heeft in heel Belgie vestigingingen, dus wil je graag naar een sportschool, dan moet er zeker een vestiging bij jouw in de buurt zijn. Alle clubs beschikken over de nieuwste apparatuur en digitale tools waarmee je nog sneller en veel beter je doel kan bereiken. Met een lidmaatschapskaart van Basic- Fit kun je onbeperkt sporten bij meer dan 750 clubs. Via deze club krijg je de mogelijkheid om te trainen wanneer je wilt en waar je wilt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het gratis introductieprogramma van zes weken bij de inschrijving. In deze periode kun je dan kennis maken met alle apparaten en mogelijkheden van Basic- Fit. Alle leden van Basic Fit krijgen ook nog een virtuele fitnessassistent. “Ruby”, de fitnesassistent, helpt je dan elke dag 24/7 met al je fitnessvragen. Je kunt ook gebruik maken van de gratis basic-fit app. Met deze app krijg je online begeleiding en kun je nog sneller je doelen behalen.

Lidmaatschap delen

Willen jij en je partner samen komen trainen of los van elkaar? Willen jullie de kosten zoveel als mogelijk drukken? Met een Basic- Fit lidmaatschap kan dat allemaal. Je betaald gerust voor een lidmaatschapskaart en je partner kan samen met je komen trainen of wanneer het hem of haar goed uitkomt. Willen jullie nog een vriend of vriendin meenemen? Dat kan ook gerust. Met het premium lidmaatschap van Basic- Fit kun je altijd met twee personen tegelijk trainen.

Voordelen lidmaatschap Basic- Fit

Het Basic- Fit lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt onbeperkt fitnessen, gebruik maken van de fitness app, je hebt toegang tot meer dan 700 Basic- Fit clubs in Europa, er is dus altijd een club in de buurt, je hebt altijd de nieuwste apparaten ter beschikking en je kunt deelnemen aan de GXR groepslessen. Je kunt je lidmaatschap (bij Premium) delen met nog een persoon en je mag daarnaast altijd nog een persoon meenemen om samen fit te blijven. Dit komt goed uit voor een groepje studenten, die fit willen blijven en de kosten willen drukken. Genoeg reden dus om vandaag nog lid te worden bij Basic- Fit.

Contactgegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Basic- Fit. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt een bericht sturen via de live chat, je kunt hier tegen Ruby zeggen, dat je wilt chatten, of je kunt het online contactformulier invullen door in het menu op “service” te klikken en dan vervolgens op “stuur ons een bericht”. De klantenservice van Basic- Fit probeert altijd zo snel als mogelijk met een gepaste antwoord te komen of een gepaste oplossing te bieden indien nodig.

Bezoek Basic Fit

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden