Crossfit Gent geschikt voor zowel jong als oud

Crossfit Gent geschikt voor zowel jong als oud

20 januari 2020

Ben je van mening, dat je nog steeds niet voldoende afvalt of dat je nog steeds niet fit bent ondanks je vele bezoekjes brengt aan de sportschool? Wil je het trainen intensiveren? Dan kun je gerust van start gaan met Crossfit trainingen bij Crossfit Gent. Deze sportschool is sedert 2012 de eerste officiele crossfit van Gent waar je kunt deelnemen aan wetenschappelijk onderbouwde trainingsprogramma’s. Deze programma’s bestaan uit een mix van functionele bewegingen, krachtoefeningen, gymnastiek, olympisch gewichtheffen en hardlopen. Dit in combinatie met eenvoudige voedingstips helpen om energieker en gezonder door het leven te gaan.

Heb je toch behoefte aan 1 op 1 trainingen? Dat kan allemaal bij Crossfit Gent. Je kunt dan kiezen voor begeleiding op maat waarbij er samen met jouw een programma wordt samengesteld welke past bij jouw wensen en behoeften. Je krijgt dan tijdens de 1 op 1 trainingen voldoende begeleiding welke je zodoende moet helpen om je doel zo snel als mogelijk te bereiken. In dit geval wordt er niet alleen gebruik gemaakt van Crossfit, maar ook van andere trainingsvormen met veel variatie welke gericht zijn op het bereiken van het ultieme resultaat.

Crossfit voor jong en oud

De Crossfit trainingen van Crossfit Gent zijn zodanig in elkaar gezet, dat zowel jong als oud, man als vrouw, kunnen deelnemen aan de verschillende trainsingssessies. De gecertificeerde coaches en kinesitherapeuten staan altijd voor je klaar. Op basis van de eerste zes introlessen kun je gerust en op je eigen tempo opbouwen. Je kunt ook nog de eerste week vrijblijvend en gratis de intro lessen volgen. Je kunt dan voor jezelf nagaan of Crossfit wel iets is voor je en kennis maken met de verschillende onderdelen van crossfit. Genoeg reden dus om je vandaag nog aan te melden om deel te kunnen nemen aan de verschillende introductie lessen om een beter beeld te krijgen van het crossfit gebeuren.

Crossfit Kids programma

Ben je zelf al lid van de club en willen de kleintjes ook graag meedoen? Dan kun je ze gerust inschrijven voor het Crossfit kids programma. Op die manier leren de kinderen van kleinsaf om fit te blijven en zijn ze op vroege leeftijd al lid van de crossfit community. De trainingen voor kinderen zijn niet alleen gecertificeerd, maar ook op maat voor kinderen van elke leeftijd. De kinder trainingen zijn dus veilig en geschikt voor de kindertjes. 

Crossfit Community

Je kunt dus samen met andere leden uit de Crossfit community gezamenlijke doelen behalen zoals sterker worden, fit en gezond blijven en natuurlijk de vele kilo’s verliezen. Een ieder komt dus aan zijn of haar trekken bij Crossfit Gent, de vele positieve verhalen liegen er ook niet om.

Contact gegevens

Voor alle vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Crossfit Gent. Je kunt een e- mail sturen naar het e- mail adres [email protected] of je kan bellen naar het telefoonnummer 0489979388. In beide gevallen probeert de klantenservice van Crossfit Gent je zo goed als mogelijk bij te staan.

Bezoek Crossfit Gent

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden